Din lokale handyman i Nordjylland

Multiservice i Nordjylland

Vores services

Werrild's Multiassistance

Hos Werrild’s Multiassistance tilbyder jeg min arbejdskraft og kompetencer til både erhvervsdrivende og private inden for mange forskellige services, som du kan læse mere om nedenfor.

Jeg har mange varierede arbejdsområder, så hvis du ikke kan finde noget om netop det, du mangler hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte mig for at få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Jeg tilbyder min arbejdskraft og kompetencer inden for mange forskellige services til dig, der står og mangler hjælp.

Jeg er hovedsageligt udlejet som håndværker inden for diverse mindre reparationer, renoveringer og havearbejde og  malerarbejde – både indendørs og udendørs, hvor der også er mulighed for behandling med træbeskyttelse.

Jeg kan også hjælpe med små byggeprojekter, som f.eks. at lave en renovationsskjuler.

Har du et sommerhus i Nordjylland, som du f.eks. ikke altid kan besøge og holde ved lige? Her kan jeg hjælpe! Jeg tilbyder tilsyn af sommerhuse med klargøring af sommerhusets ude- og indeområder efter aftale, så der dermed er rengjort og klargjort forud for jeres besøg. 

Jeg sørger bl.a. for alt havearbejde udenfor med græsslåning, hækkeklip og fjerning af ukrudt, så grunden altid er vedligeholdt.

Jeg tilbyder diverse former for havearbejde, så du altid har en flot, vedligeholdt have.

Jeg tilbyder bl.a…

  • Græsslåning
  • Hækkeklipning
  • Fældning af mindre træer
  • Træbeskæring
  • Gårdrivning
  • Fjerning af ukrudt
  • Rensning af tagrender
  • Opsætning af hegn og stakitter
  • Bortkørsel af haveaffald

Jeg kan tilbyde professionel hjælp inden for små opgaver i dit hjem, bl.a. malerarbejde, ophængning af diverse interiør samt smårenoveringer. 

Derudover kan jeg hjælpe med opgaver i haven og på grønne område, som bl.a. opsætning af hegn og plankeværk, fældning af buske og små træer, græsslåning, samt klassisk havearbejde.

Jeg står også til rådighed, så erhvervsdrivende kan indleje mig som ekstra arbejdskraft. Igen er der et hav af opgaver, jeg kan være behjælpelig med. 

Jeg kan bl.a. udføre ejendomsservice med pasning af udendørsarealer, rengøringsopgaver, vedligeholdelse og mindre reparationer. Kontakt mig gerne for at høre mere om jeres muligheder.

Har du brug for hjælp til noget af det, der er nævnt på denne side, eller har du en specifik opgave, så tøv ikke med at ringe eller sende mig en mail – så kommer jeg og kigger på det, og vi finder sammen en løsning på din opgave. 

Der er også mulighed for en fast aftale om netop dine ønsker og behov. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Få mere at vide
Kontakt mig allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte Werrild’s Multiassistance, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere oplysninger om mine services. 

Har du brug for hjælp inden for diverse arbejdsområder, eller har du en specifik opgave, så tøv ikke med at ringe eller sende mig en mail – så kommer jeg og kigger på det, og vi finder sammen en løsning på din opgave. Jeg har desuden mulighed for en fast aftale på netop dine ønsker og behov.